• VARMEPUMPER

   VARMEPUMPER

   Varmepumpen producerer billig og CO2 venlig varme. Skaber bedre indeklima og luftcirkulation i huset. Billig i installation, drift og hurtigt tjent ind i besparelse på anden opvarmning.

   Luft til luft eller vand til luft varmepumpe? Luft/luft varmepumpe blæser varm luft ind i lokalet og opvarme det. En luft/vand varmepumpe opvarmer vandet i husets varmtvandsbeholder. f.eks. til bad og opvarmning af huset via gulvvarme eller radiatorer.

  • TRÆPILLEOVNE

   TRÆPILLEOVNE

   Pilleovne er blevet et ekstremt populært valg indenfor de sidste år. Store besparelser, billig i anskaffelse, co2-neutrale og det moderne udseende nye pilleovne har, passer suverænt til indretningen i hjemmet. – Nyhed – Varmt når du kommer hjem. Styr temperatur osv. via app i mobilen.

   Reperation og service – driller deres pilleovn eller pillefyr kommer vi gerne. Vi reparerer alle de kendte mærker. Har kun de allerdygtigste teknikere ansat.

  • SOLCELLE ANLÆG OG HUSSTANDSVINDMØLLER

   SOLCELLE ANLÆG OG HUSSTANDSVINDMØLLER

   Med et solcelle anlæg eller en husstandsvindmølle, har du mulighed for at udnytte solens varme stråler, vindens susen helt automatisk og lade dit elselskab kigge langt efter dig som kunde. En større, men en helt og igennem fantastisk investering. Rigtigt mange benytter sig af dette, da de har opdaget de kæmpe besparelser de opnår.

  • HUSSTANDSVINDMØLLER

   HUSSTANDSVINDMØLLER

   Husstands vindmølle giver enorme besparelser og dækker elforbruget hos en gennemsnitlig familie.

  • SOLCELLE ANLÆG

   SOLCELLE ANLÆG

   Producer billig, grøn elektricitet fra solens stråler, med de mange muligheder indenfor solcelle Anlæg.

  • REPARATIONER

   REPARATIONER

   Når det bare skal virke! Vi udfører dagligt reperationer på alle træpilleovne og varmepumper.

PMTeknik © Copyright 2020